WE CARE!

Thursday, October 22, 2009

Taklimat Program - Tanam Semula Bakau@Nibong Tebal

JEMPUTAN MENYERTAI PROGRAM PENANAMAN SEMULA BAKAU SEMPENA SAMBUTAN MINGGU ALAM SEKITAR MALAYSIA (MASM) 2009 PERINGKAT NEGERI PULAU PINANG.


"Merujuk perkara di atas, Sahabat Alam Malaysia (SAM) dengan kerjasama Jabatan Alam Sekitar (JAS) Pulau Pinang dan Kerajaan Negeri Pulau Pinang akan mengadakan program penanaman semula bakau sempena sambutan Minggu Alam Sekitar Malayasia (MASM) 2009 Peringkat Negeri Pulau Pinang...Justeru, SAM dengan segala hormatnya menjemput pihak tuan dan ahli-ahli untuk menyertai program berkenaan..." (surat dari Sahabat Alam Malaysia).


Aktiviti : Program Penanaman Semula Bakau

Tarikh : 25 Oktober 2009

Masa : 09.00 pagi – 01.00 tghari

Lokasi : Sg. Chenaam, Nibong TebalSenarai peserta yg sudah memberi nama:

 1. anas
 2. shamil
 3. wan
 4. bib
 5. nurul
 6. wani
 7. naimah
 8. husna
 9. kak yus
 10. sakinah
 11. tipah
 12. faiz
 13. anis
 14. kak milah
 15. faiz sifu
 16. kak ikin
 17. noh
 18. mazwan
 19. azie

Gambaq2 Team Bakau semasa sesi Taklimat Program :)PERHUBUNGAN:

Pergerakan semua peserta ni akan dipantau oleh MUNA. Kalo ada pape, blh contact dia..kalo muna xda, contact ANIS (senior CARE).

PERGERAKAN:

Semua peserta diminta berkumpul di garaj bas pada pukul 7.30 pagi, hari ahad 25hb okt 2009.
bas dari USM akan pick-up korg.

PERALATAN:

Tiada apa2. cuma anda dinasihatkan memakai pakaian bewarna gelap - hitam @ baju SAM dan membawa sepasang pakaian spare..


"Dan (pada) pertukaran malam dan siang silih berganti dan juga (pada) rezeki yang diturunkan oleh Allah dari langit, lalu Dia hidupkan dengannya tumbuh-tumbuhan di bumi sesudah matinya, serta (pada) peredaran angin, (semuanya itu mengandungi) tanda-tanda (yang membuktikan keesaan Allah, kekuasaanNya, kebijaksanaanNya, serta keluasan rahmatNya) bagi kaum yang mahu menggunakan akal fikiran."
Al Jatsiah ayat 005


AMIN


0 yang |CARE!|:

Post a Comment

Show your care!